“Vissza a Földre” – rendezvény

Egyéb kategória

"Vissza a Földre"

 elnevezésű eseményünk alkalmával egy olyan mozgalmat szeretnénk elindítani, amely felhívja a szülők figyelmét  arra, hogy mennyire is fontos a mozgásfejlődésre odafigyelni.

 

Résztveszek az eseményen

Ne állítsunk plusz akadályt a gyermekünk elé!

Ebben a felgyorsuló világban rengeteg problémával és plusz elvárással kell szembesülni a gyermekünknek. Legalább mi ne tegyünk rá egy plusz terhet azzal, hogy nem figyelünk oda a mozgásfejlődésére. Ha kellő figyelmet szentelünk erre, akkor gyermekünk több tanulási és mozgási nehézséget is elkerülhet. Hogy hogyan tudunk erre odafigyelni? A SmilingKids pontosan erre hozta létre a rendezvényét, hogy bemutassa a gyermekek szórakozásán keresztül azokat a fejlesztési lehetőségeket, amelyet otthonunkban is el tudunk végezni. 

Minőségi idő

A gyermeked rengeteg élményt szerez, Te pedig értékes fejlesztési információkkal térsz haza

Ingyenes órák

Részt vehettek ingyenesen egy Fejlesztő foglalkozáson, amelynek ára rendes esetben meghaladja az 5000 Ft-ot.

Szuper móka

Akadálypálya, arcfestés, kézműves sarok, csillámtetoválás és Zenés előadás várja a gyerekeket.

Ismerj meg minket!

Mi vagyunk a Horváth család, belőlünk áll a SmilingKids. Ez egy igazi családi vállalkozás, amelyben az egészen legkisebb tagunktól a legidősebbig, mindenki egyformán dolgozik azért, hogy a gyermekek életét kicsit könnyebbé tudjuk varázsolni. Az ő boldogságuk elérése, nálunk kulcsfontosságú feladat úgy, hogy közben építjük a családi kötődést is.

Programok

A rendezvény minden programpontja ingyenes! A Mocorgó tornára és az Okostornára előregisztráció szükséges. Hogy mit kell tenned? Írj egy e-mailt a smilingkids.fejlesztes@gmail.com e-mail címre, hogy szeretnétek résztvenni. Kérlek add meg a neveteket és elérhetőségeteket.

14 óra Hivatalos megnyitó

14:20 Ingyenes mocorgó torna (1,5 éves – 3 éves korig)

15:00 Ingyenes okostorna (4-8 éves korig)

15:40 Szakmai előadás fejlesztő eszközökről

16:40 Közös gyurma főzés

16:45 Vissza a Földre challenge

17:00 Zenebatyu előadása

Kísérő programok

  • Ingyenes tanácsadás
  • Kézművessarok
  • Egészségsarok
  • Csillámtetoválás
  • Karkötő készítés
  • Arcfestés
  • Akadálypálya

Hogyan próbálunk segíteni?

Interaktív videókat készítünk, amelynek segítségével velünk egyidőben tudtok beszállni a fejlesztésbe. Több csomagunk is elérhető, Neked csak ki kell váőlasztani, hogy melyik fejelsztési területre van szükségetek. MINDEN CSOMAGUNK ELSŐ VIDEÓJA INGYENES!

Legyél részese a kalandnak!

A rendezvényünkön kérd pontgyűjtő füzetünket, hogy részese lehess Te is a játéknak. 8 pályát kell teljesíteni, amelyből 4 logikai 4 ügyességi. A jó teljesítésért pecséteket kaptok. 8db pecsétet egy ajándékra válthattok be.   

Érdekel a rendezvény?

 Ha szeretnél még több információt megtudni rendezvényünkről, keresd fel Facebook eseményünket, illetve lájkold és kedveld Facebook és Instagram oldalainkat, ahol rengeteg ingyenes szakmai és családi tartalmat megtalálhatsz. 

Hiszünk abban, hogy a szeretetteljes és nyugodt környezetben felnövő gyermekek nem csak most, hanem felnőttként is boldogok és sikeresek lesznek.

Smiling Kids azért különleges, mert nálunk családias körben, online is elérhetőek azok a fejlesztési módszerek, tananyagok, mozgásformák, eszközök, amik az otthoni környezetben lévő fejlődést tudják támogatni. A Smiling Kids segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy még több minőségi időt tölts együtt gyermekeddel. Nem utolsó sorban pedig senki nem ismeri úgy a gyermekedet, mint Te saját magad, így a kellemeset a hasznossal össze tudod párosítani.

Ezek is érdekelhetnek

Szülinapi összegző kristálytisztán:) a kerek előtt!

Szülinapi összegző kristálytisztán:) a kerek előtt!

🎉A 49 még pont nem 50, de ettől még mérföldkő🙂! Amikor egy bemutatkozás során megkérdezik Tőlem, hogy mivel is foglalkozom, akkor a fejemben össze-vissza cikázó mondatok repkednek, nem tudom, hogyan is tudnám megfogalmazni úgy, hogy érthető legyen. Ilyenkor ahelyett,...

bővebben
Tippek, hogy mire figyelj oda csecsemőkorban

Tippek, hogy mire figyelj oda csecsemőkorban

3 tipp, hogy mire figyelj oda csecsemőkorban! A mozgásfejlődés egy igen összetett rendszer, amely során gyermekünk folyamatosan fejleszti gondolkodási tevékenységét is, és ezáltal mozogva ismeri meg a világot.  3 tipp, hogy mire figyelj oda csecsemőkorban!...

bővebben